Veel leidinggevenden en eindverantwoordelijken kunnen er over meepraten. Het is uitdagend, stimulerend maar ook eenzaam aan de top.

Alle verantwoording ligt bij u en alle medewerkers zijn afhankelijk van u. Natuurlijk is dat een mooie positie waarin je jezelf kunt ontplooien en zelf je koers kunt uitzetten. Maar soms zoek je toch de mogelijkheid om open en zonder consequenties te kunnen sparren. Je gedachten te uiten, gevoelens naar voren te brengen, ballonnetjes op te laten of jezelf te scherpen. Zonder tegengas leer je maar beperkt.

Met uw medewerkers is dat meestal niet mogelijk. Er spelen te veel belangen of ze hebben de reikwijdte niet in inzicht. Misschien heeft u concullega's of vrienden waarmee u over deze zaken kunt spreken. Maar in hoeverre zijn deze in staat om door te vragen en zich te verdiepen in uw problematiek en organisatie?

Executive coaching bij Act6 biedt u deze mogelijkheden. Vanuit een brede ervaring in verschillende management, consultancy en directie posities kan de coach zich verplaatsen in uw wereld. Er wordt geen blad voor de mond genomen en waar nodig wordt u de spiegel voorgehouden. Met scherpe vragen willen we juist die toegevoegde waarde bieden die u in uw eigen omgeving niet vindt. Niet gehinderd door enig persoonlijk belang bij de uitkomst van uw keuzes.

Een afspraak maken?  contact

Executive coaching

Business Coaching

Ontwikkeling van mens en organisatie.