Starters
Een starter merkt al snel dat het uitwerken van een goed idee of het 'op de markt brengen' van de persoonlijke kwaliteiten, een zwaardere opgave is dan het in aanvang leek. Je staat er meestal alleen voor en heb je behoefte om je plannen en frustraties met iemand anders te delen. Iemand met relevante ervaring en die de valkuilen kent.

Ondersteuning
Act6 helpt je bij het ontwikkelen van je businessplan en geeft je inzicht in je eigen sterktes en zwaktes. Met dit inzicht ben je in staat om vooraf teleurstellingen te voorkomen. De coach houdt je ook zakelijk een spiegel voor en helpt je met het verbeteren van je strategie en het vergroten van je inzichten.
Wat is je markt, wie zijn de klanten, wat is je product, wat is je onderscheidend vermogen, hoe bereik je je klanten, welke prijs kun je hanteren, hoe staat het met de financiering etc.

Voordeel van een coach
In een coach vind je een positief kritische en onafhankelijke partner, die je helpt succesvol te zijn, zonder in je stoel te gaan zitten en zonder zeggenschap over je te willen hebben.

Starters Coaching

Business Coaching

Ontwikkeling van mens en organisatie.