Niels Spelbos
mob:06 3090 3642


Niels Spelbos is een manager/coach die, door jarenlange ervaring in consultancy en (marketing-)management, weet hoe markten en organisaties functioneren en hoe daarin te positioneren en te opereren.


Ervaringsgebieden:

Marketing-verkoop management
Op product- en marketingmanagement niveau in diverse branches zoals uitgeverij, kantoorvakhandel, relatiegeschenkenmarkt, luxe goederen, hulpmiddelenbranche en de seniorenmarkt. Verantwoordelijkheden op verkoop en marketing gebied.

Human Resource Management
Binnen het vakgebied jarenlang actief als consultant en coach. Vanuit de in de praktijk opgedane kennis over management en organisaties actief in werving en selectie, business coaching en competentie management. Ruim 10 jaar ervaring in het afnemen van verschillende psychologische en capaciteiten testen in relatie tot functies.

Algemeen en Operations Management
Vanuit directiefuncties aan enkele organisaties van 5 -150 medewerkers op operationeel en strategisch gebied leiding gegeven. Gericht op coachend management zonder resultaat en doelen uit het oog te verliezen. Het operationele gebied omvatte financieel en service management, logistiek, inkoop en automatisering


Branche-ervaring in:
Uitgeverij, Revalidatie techniek, Medische Hulpmiddelen, WMO, Brede Welzijnsorganisatie, Profit, Nonprofit, Semi-overheid, HVAC, Beveiliging, Home Entertainment, Staatsbosbeheer, Audiovisueel, Kantoorvakhandel, Relatiegeschenkenhandel, Onderwijs, Maritieme techniek, GGZ.
Ervaring

               
          
Ontwikkeling van mens en organisatie