Online testcenter
 
Uiteindelijk wordt het resultaat van uw organisatie, bepaald door de kwaliteit van uw medewerkers.
Selectie en ontwikkeling

               
           WervingMensen die samenwerken maken de organisatie en bepalen het uiteindelijke succes van de organisatie. Hoe beter de individuen passen bij het team en de specifieke vereisten voor de functie, hoe succesvoller uw organisatie kan zijn. De juiste man op de juiste plek.


De juiste man/vrouw
Daarom is het bij werving van nieuwe medewerkers van belang om, naast de functievereisten, alle ingrediŽnten voor de eisen voor de juiste kandidaat scherp te krijgen. Doelstellingen van de organisatie, wijze van leidinggeven, specifieke markt karakteristieken, collega's etc. Is dit profiel gereed dan kan aan een succesvolle werving begonnen worden.

Werving en selectie
Afhankelijk van de functie kunnen verschillende kanalen voor werving ingezet worde van advertenties, databases, internet,marketing tot headhunting. Na een eerste selectie en gespreksronde worden de meestbelovende kandidaten verder beoordeeld in een assessment. Doorslaggevend voor het succes is de persoonlijkheid en deze kun je niet omschrijven door het voeren van een aantal gesprekken. Ervaring, motivatie en persoonlijkheid worden nader onderzocht en vergeleken met het eerder gemaakte profiel. Op basis hiervan krijgt u een duidelijk advies.

Nazorg
Wanneer u een nieuwe medewerker heeft aangesteld, volgt de belangrijke integratiefase. Act6 geeft u advies welke manier van inwerken het best aansluit bij de nieuwe medewerkers en op welke wijze de manager deze persoon het best kan begeleiden.